Preskoči na glavni sadržaj

Kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih?

Želite naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih?

Odjel za mobilnost u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU organizira radionice tijekom kojih ćete moći saznati korisne informacije o pisanju i prijavi projektnog prijedloga.

Željeli bismo Vam pružiti pomoć u pripremi kvalitetnog projektnog prijedloga za natječaj u okviru programa Erasmus+, aktivnosti Razmjena mladih, kako biste potencijalno ostvarili što bolje rezultate.
Radionice će biti vezane isključivo uz prijavu projekata Razmjena mladih, aktivnost u okviru Ključne aktivnosti 1 u području mladih te su  namijenjene novim i manje iskusnim organizacijama koje rade s mladima, osobama koje rade s mladima te aktivnim mladima koji žele naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih.

Radionice će se održati u više gradova u suradnji s Eurodesk multiplikatorima, organizacijama koje pružaju informacije o europskim mogućnostima za mlade. U prvom ciklusu održavanja radionica surađivat ćemo sa sljedećim organizacijama: Centar tehničke kulture Rijeka, ACT Grupa iz Čakovca, PRONI Osijek  i Info zona iz Splita.

Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu u prostorima organizacija s kojima surađujemo:

27.6. Rijeka – u suradnji s Centrom tehničke kulture Rijeka
30.6. Čakovec – u suradnji s ACT Grupom
3.7. Osijek – u suradnji s PRONI Osijek
6.7.  Split – u suradnji s Info zonom
12.7. Zagreb

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrazaca koji se nalazi na sljedećoj poveznici

Prijave su otvorene po gradovima:
Do 22.6. Rijeka
Do 27.6. Čakovec
Do 28.6. Osijek
Do 29.6. Split
Do 6.7. Zagreb

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, ali broj sudionika na radionicama je ograničen te Agencija zadrľava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih.
Okvirni raspored radionice možete pronaći ovdje, a odabrani sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja primiti i detaljan raspored radionice za koju su odabrani u roku dva radna dana nakon zatvaranja prijava.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na mladi@mobilnost.hr.

Prijavite se i saznajte sve tajne uspješne prijave! Sretno svima koji se prijave. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Anketa o Info-centrima za mlade

Projektni partneri organizacije ERYICA provode anketu kojom žele identificirati potrebe, trendove i relevantne teme u području informiranja mladih. Anketa je namijenjena mladima u dobi od 15 do 29 godina. Unutar okvira Erasmus+ projekta #YouthInfo: Future Youth Information Toolbox, projektni partneri ERYICA-e trenutačno provode anketu kojom žele identificirati potrebe, trendove i relevantne teme u području informiranja mladih.

Upitnik je namijenjen mladima u dobi od 15 do 29 godina. Putem upitnika želi se saznati koliko mladi koriste usluge Info centara za mlade te što misle o pomoći i podršci koju mogu dobiti kroz usluge informiranja i savjetovanja. Osim toga, upitnikom se želi saznati koje vrste informacija mladi generalno traže, koje izvore koriste, koje metode informiranja su im draže i koliko im je jednostavno doći do tih izvora.

Ovo istraživanje se provodi kako bi se poboljšale informacijske usluge za mlade.

Anketa na hrvatskom jeziku nalazi se na slijedećoj poveznici.

Rok za i…

Info centar za mlade Makarska - točka lansiranja Vaše informacije

Info centar za mlade  Makarska poziva sve organizacije s makarskog područja koje rade s mladima da informacije o svom radu od sada dijele i putem službene internetske stranice www.infoma.org. Info centar za mlade Makarska projekt je kojeg je pokrenula udruga Ruke za bolju Makarsku, u suradnji sa Savjetovalištem Lanterna i uz financijsku potporu Grada Makarska, a u skladu s ciljevima strateškog dokumenta Lokalni program djelovanja za mlade grada Makarska za razdoblje od 2016. do 2020
Cilj rada Info centra za mlade Makarska je informiranje, savjetovanje, podrška i educiranje mladih kako bi se stvorili preduvjeti za poboljšanje kvalitete njihovog života te uspješne uključenosti u život lokalne zajednice.
Kako bi se mogao ostvariti taj cilj nastoje se prikupiti svi relevantni podaci o organizacijama (institucijama, udrugama, klubovima i društvima) koje rade s mladima. U tu svrhu potrebna je pomoć i suradnja kroz prenošenje informacija o aktivnostima organizacija - poglavito onima koji su…